Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Σίγουρα όταν κάποιος διαβάζει Ferrari, αμέσως το μυαλό του πηγαίνει σε ένα κόκκινο supercar απαράμιλλης ομορφιάς που ξυπνάει όλες τις αισθήσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση γράψτε λάθος με κεφαλαία, καθώς πρόκειται για μια αγγελία σχετικά με μια παρατημένη, σκουριασμένη Ferrari 308 GT4 του 1970. Ο ιδιοκτήτης της φαίνεται πως δεν τη σεβάστηκε και το άλλοτε πανέμορφο αυτοκίνητο θυμίζει σκουριασμένα παλιοσίδερα. Κάτι που δεν τον εμπόδισε να το ανεβάσει σε αγγελία στο eBay, στην τιμή των… 17.650 ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιστορική κληρονομία 
Η Ferrari GT4 ήταν το πρώτο μοντέλο της Ferrari που εξοπλίστηκε με τον V8 κινητήρα και σχεδιάστηκε όχι από την Pininfarina, αλλά από τον Bertone. Ο λόγος που δεν γνώρισε ιδιαίτερη δημοσιότητα είναι πως αρχικά παρουσιάστηκε ως Dino και όχι ως Ferrari.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα τόσο στη φωτογραφία όσο και στο βίντεο που ανέβασε Youtuber, το αυτοκίνητο έχει σκουριάσει σε τεράστιο βαθμό, ενώ λείπει και η μηχανή  του. Η άθλια κατάστασή του συνεχίζεται και στο εσωτερικό, όπου φαίνεται πως μόνο μερικά όργανα έχουν καταφέρει να γλυτώσουν.

Είναι ξεκάθαρο πως όποιος αποφασίσει να… επενδύσει 17.650 ευρώ για να αγοράσει το συγκεκριμένο μοντέλο θα πρέπει να δώσει τουλάχιστον άλλα τόσα για να καταφέρει να το φέρει σε μια ικανοποιητική κατάσταση. 
Πιστεύετε ότι θα βρεθεί αγοραστής ή η αγγελία και το αυτοκίνητο θα μείνουν στα αζήτητα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης