Δεν είχαν περάσει 60 λεπτά από τότε που ο διάσημος κωμικός, Tracy Morgan, παρέλαβε την Bugatti Veyron Grand Sport και ενεπλάκη σε ατύχημα σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός ηθοποιός απέκτησε το μεταχειρισμένο hypercar έναντι του ποσού των 2 εκατομμυρίων δολαρίων από την αντιπροσωπεία Manhattan Motorcars. Μαζί με τον φίλο αποφάσισαν να πάνε μία βόλτα στο Μανχάταν, ωστόσο, στη συμβολή της 42ης οδού και της 10ης λεωφόρου τράκαραν με άλλο όχημα.

Στο video, φαίνεται ο Tracy Morgan να βγαίνει εκνευρισμένος από τη Bugatti και να ζητάει από την οδηγό του Honda να κατέβει κάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους δύο άντρες η γυναίκα που οδηγούσε το CR-V επιχείρησε να στρίψει απότομα αριστερά ενώ βρισκόταν στη δεξιά λωρίδα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω στη Veyron. Από την πλευρά της, η κυρία υποστηρίζει ότι ο κωμικός είναι αυτός που φταίει και πρέπει να την αποζημιώσει.

Η ζημιά για το Honda δεν είναι μεγάλη, σε αντίθεση με τη Bugatti, όπου το φτερό, η ζάντα και τα ανταλλακτικά κοστίζουν μία περιουσία. Όσο για το ποιος ευθύνεται, θα το αποφασίσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης