Αποτελεί το όνειρο όλων των φίλων των τεσσάρων τροχών και της γρήγορης οδήγησης. Είναι το «καμάρι» του Maranello, ένα απίστευτο αυτοκίνητο, με εκπληκτική σχεδίαση, εξαιρετική αεροδυναμική, προηγμένες τεχνολογίες και εκρηκτικές επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για την LaFerrari η οποία θα παραχθεί σε μόλις 499 μονάδες, με τις περισσότερες από αυτές να έχουν παραδοθεί στους ιδιοκτήτες, οι οποίοι είναι πελάτες της ιταλικής εταιρείας και φυσικά πάμπλουτοι.

Δυστυχώς, παρότι η ίδια η Ferrari συνιστά προσοχή στους κατόχους του υπέρ-αυτοκινήτου, καθώς κανείς απλός οδηγός δεν μπορεί να τιθασεύσει στον δημόσιο δρόμο τους 963 ίππους, κάποιοι θέλουν να κάνουν τους πιλότους της F1!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής, τέσσερις LaFerrari έχουν πέσει «θύματα» των άπειρων οδηγών, με το τελευταίο ατύχημα να συμβαίνει στην Κίνα. Ο νεαρός, έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε αυτοκινητόδρομο της Σαγκάης λόγω υπερβολικής ταχύτητας, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στην ιταλίδα «καλλονή».

Ευτυχώς ο ίδιος δεν έπαθε το παραμικρό, αλλά η κόκκινη LaFerrari πρέπει να επιστρέψει άμεσα στο Maranello, καθώς ο μικρός τη διέλυσε κυριολεκτικά. Όσο για το κόστος επισκευής, ούτε καν θέλουμε να το φανταστούμε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης