Η McLaren 720S Spider, στις ΗΠΑ κοστίζει πάνω από 300.000 δολάρια. Αυτοί που μπορούν να την αποκτήσουν είναι ελάχιστοι σε σχέση με τον πληθυσμό. Οι υπόλοιποι, αν φυσικά έχουν την οικονομική δυνατότητα, μπορούν να τη νοικιάσουν για κάποιες μέρες.

Αυτό έκανε ένας κύριος στην Καλιφόρνια. Πήγε λοιπόν στην αντιπροσωπεία, πλήρωσε το ποσό που απαιτούνταν και πήρε το υπέροχο βρετανικό supercar για κάποια 24ώρα. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θαμπωμένος από τα θέλγητρα της πανίσχυρης 720S θέλησε να αποδείξει στους υπόλοιπους οδηγούς πόσο γρήγορος είναι. Στον αυτοκινητόδρομο US-101 έκανε κόντρα με μια Lamborghini Huracan Spyder. Έχασε όμως τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αυτό περιστράφηκε και χτύπησε με δύναμη στα προστατευτικά τσιμεντένια τοιχία.

Η McLaren των 720 ίππων υπέστη πολύ μεγάλες υλικές ζημιές. Ο πίσω άξονας διαλύθηκε, ο τροχός αποκολλήθηκε, φτερά, σπόιλερ, πτέρυγα και σημεία της οροφής έσπασαν. Το ευτύχημα είναι πως δεν τραυματίστηκε κανείς.

Τώρα τον λόγο έχουν οι ασφαλιστικές. Αν ο άντρας δεν έχει πληρώσει για ασφάλεια ατυχήματος από υπαιτιότητα, την έχει «βάψει» πολύ άσχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα διέλυσε όλα από την πλευρά του συνοδηγού

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που έφυγε ο πίσω τροχός

Πηγή:carscoop.com

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης