Ζημιές που φθάνουν τα 270.000 δολάρια προκάλεσε ένας οδηγός σε μια Ferrari 458 Italia, την οποία είχε ενοικιάσει από εμπορία πολυτελών οχημάτων στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

Ο 26χρονος και δύο φίλοι του θέλησαν να απολαύσουν τρία εξαιρετικά supercar. Ο πρώτος πήρε την 458 Italia και οι υπόλοιποι μία Lamborghini Gallardo Spyder και μία Superleggera. Αφού γέμισαν τα ντεπόζιτα με καύσιμα, πήγαν μέχρι την περιοχή Golden, ώστε να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητα στις φιδίσιες ορεινές διαδρομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως βλέπουμε στο video, δεν έχουν την απαιτούμενη εμπειρία και έτσι κινούνται είτε πιο αργά είτε πιο γρήγορα, κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις. Σε ένα σημείο όμως, οι δύο Lamborghini απομακρύνονται και ο οδηγός της Ferrari πατάει το γκάζι για τις προφτάσει, κάνοντας παράλληλα και την απαραίτητη επίδειξη στην κοπέλα που έχει δίπλα του.

Ωστόσο, υπερεκτιμά τις δυνατότητές του και το πληρώνει ακριβά. Σε μια στροφή χάνει τον έλεγχο και φεύγει ευθεία στις μπαριέρες, διαλύοντας το ιταλικό supercar. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, με την ασφαλιστική εταιρεία να αναφέρει πως η καταστροφή του οχήματος είναι ολοκληρωτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης