Οδηγός σε έξαλλη κατάσταση, παίρνει το πολυτελές SUV και εισβάλλει στην επίσημη έκθεση της γερμανικής φίρμας στην Taichung City της Ταϊβάν, προκαλώντας τον πανικό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο επιχειρηματίας είναι πολύ καλός πελάτης της Porsche. Πριν λίγους μήνες παρήγγειλε μία Panamera Sport Turismo. Η αρχική τιμή του αυτοκινήτου ήταν 166.000 ευρώ, αλλά χάρη στα εξτρά συστήματα άνεσης και ασφάλειας που πρόσθεσε, εκτοξεύτηκε στα 208.000€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 42χρονος έδωσε ως προκαταβολή το ποσό των 57.000€ και περίμενε να φθάσει το καινούργιο του όχημα. Κατά τη διαδικασία παραλαβής, διαπίστωσε προς έκπληξή του, ότι τα προαιρετικά συστήματα για τα οποία είχε πληρώσει δεν υπήρχαν. Όταν ζήτησε εξηγήσεις από την αντιπροσωπεία, του είπαν ότι δεν είχαν καταχωρηθεί στην παραγγελία.

Αφού ξεπέρασε το σοκ, ζήτησε να του επιστραφεί η προκαταβολή και να ακυρωθεί η παραγγελία, αφού το αυτοκίνητο δεν πληρούσε τις προδιαγραφές που ήθελε. Η εταιρεία το αρνήθηκε, γεγονός που τον έκανε έξαλλο.

Έτσι, πήρε την Cayenne και εισέβαλλε στο κατάστημα της Porsche, σπάζοντας την κεντρική βιτρίνα και παρασύροντας τα γραφεία. Υπάλληλοι και πελάτες έμειναν άναυδοι, με τον παλικαρά να βγαίνει από το πολυτελές SUV με σηκωμένο το γιακά του πουκαμίσου, να βάζει το γυαλί σαν άλλος James Bond και να κάνει τις έντονες παρατηρήσεις του.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, όταν τον συνέλαβε η αστυνομία, υποστήριξε ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στην προσπάθεια να αποφύγει ένα άλλο όχημα και μπήκε κατά λάθος στην αντιπροσωπεία. Φυσικά, τα πλάνα από τις κάμερες δεν θα τον βοηθήσουν καθόλου στο δικαστήριο, όπως και το γεγονός ότι πριν από χρόνια είχε καταδικαστεί για απάτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης