Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τί κι αν το νερό στο συγκεκριμένο δρόμο έφτανε τους 50 πόντους; Τί κι αν τα μεγάλα SUV είχαν σταματήσει με τον κίνδυνο πλημμύρας; Ο ιδιοκτήτης μίας εντυπωσιακής Corvette C8 δεν είχε χρόνο να περιμένει και αποφάσισε να το «κόψει» ευθεία μέσα από τα νερά, κάνοντας το αυτοκίνητο… υποβρύχιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έγινε viral σε ελάχιστες ώρες, το αυτοκίνητο μπήκε πραγματικά όλο μέσα στο νερό και βγαίνοντας, φαίνεται καθαρά νερό να τρέχει από την πόρτα του συνοδηγού, κάτι που σημαίνει πως δεν έμεινε ανεπηρέαστο. Η αλήθεια είναι πως η μηχανή στο συγκεκριμένο όχημα είναι πίσω από το κάθίσμα του συνοδηγού (και το φίλτρο αέρα αρκετά ψηλότερα συγκριτικά με άλλα μοντέλα) και έτσι δεν υπήρξε κάποιο μηχανικό πρόβλημα κατά την αλλόκοτη αυτή προσπάθεια. 

 

Από την άλλη, κανείς δεν ξέρεις τί ζημιά μπορεί να προκλήθηκε από αυτή την αμφίβια επίδειξη, η οποία θα παρουσιαστεί στις επόμενες ημέρες στο ταμπλό του αυτοκινήτου και θα οδηγήσει το αυτοκίνητο στο συνεργείο. 
Εννοείται πως δεν πρέπει να επιχειρήσουμε ποτέ κάτι αντίστοιχο γιατί πιθανότατα δεν θα υπάρχει η ίδια επιτυχημένη κατάληξη με τον πρωταγωνιστή του βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης