Η Γερμανία είναι η μοναδική χώρα που επιτρέπει την ανάπτυξη πολύ υψηλών ταχυτήτων σε διάφορα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου της. Οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν με τέρμα το γκάζι σε κάποια τμήματα της Autobahn, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τηρούν ευλαβικά τα όρια ταχύτητας. Σε διαφορετική περίπτωση, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ σκούρα.

Ο κάτοχος μιας Mercedes-AMG E 55 θέλησε να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά των Αρχών. Αποφάσισε να μην κόψει πουθενά ταχύτητα και συνέχισε να κινείται με πάνω από 240 χλμ./ώρα σε κομμάτι του αυτοκινητοδρόμου με όριο 80 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ραντάρ της Τροχαίας τον «χτύπησε» με 244 χλμ./ώρα. Η αστυνομία τον συνέλαβε αμέσως και τον παρέπεμψε στον εισαγγελέα, καθώς είχε ξεπεράσει τόσο πολύ το όριο που κατηγορήθηκε για παράνομο αγώνα αυτοκινήτων σε δημόσιο δρόμο, παρ΄ ότι δεν έκανε κόντρα με άλλο όχημα.

Αυτό σημαίνει ότι όχι απλώς θα του αφαιρέσουν την άδεια οδήγησης και θα του επιβάλουν το ανώτερο χρηματικό πρόστιμο, αλλά είναι πολύ πιθανό να περάσει και την πόρτα της φυλακής. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης