Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Οι πιλότοι της Formula 1 βρέθηκαν στην Αμερική για το χθεσινό Grand Prix στο Miami και οι Verstappen και Tsunoda, φαίνεται πως μυήθηκαν για τα καλά στην υπερβολή της αμερικάνικης κουλτούρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο οδηγοί συμμετείχαν πρόσφατα στο Swamp Buggy Racing, μια μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού που μπορεί σε εμάς να είναι πραγματικά άγνωστη, στην Αμερική όμως έχει φανατικό κοινό. Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα όπου ειδικά διαμορφωμένα με τεράστιους τροχούς αμφίβια οχήματα αγωνίζονται σε βάλτους και λασπωμένα εδάφη με χαμηλή βλάστηση. Τα Buggies αυτά είναι τεράστια, αλλά δεν διαθέτουν φρένα και έχουν μόνο δύο ταχύτητες για να διαχειριστούν τους…900 ίππους τους.

Ευτυχώς, οι Verstappen και Tsunoda δεν χρειάστηκε να αγωνιστούν ενάντια σε έμπειρους αθλητές, αντ’ αυτού συμμετείχαν στον αγώνα εναντίον του Jett Lawrence, πρωταθλητή Supercross, και του Zion Wright, ενός skateboarder που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι οδηγοί της Formula 1, ωστόσο, απέδειξαν ότι μπορούν να είναι πολύ γρήγοροι σε οτιδήποτε με τέσσερις τροχούς και έναν κινητήρα. Μετά από μερικούς γύρους για ζέσταμα, Verstappen και Tsunoda κοντραρίστηκαν σε έναν αγώνα με αμφίβολο νικητή, κάτι που δύσκολα θα δούμε να συμβαίνει σε κάποιο Grand Prix.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος καταφέρνει τελικά να είναι πιο γρήγορος στις… λάσπες;

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης