Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το απίθανο αλλά πραγματικό συμβάν, έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Mercedes στην Ινδία. Μία αρσενική λεοπάρδαλη τριών ετών μπήκε στον χώρο παραγωγής και έκανε ανενόχλητη τις βόλτες της με τους εργαζομένους να απομακρύνονται από τον χώρο για περισσότερες από έξι ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό το ζώο, σταμάτησε η παραγωγή, απομακρύνθηκα οι εργαζόμενοι και ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι φορείς για την απομάκρυνση της από τον χώρο. Μία διάσωση που διήρκησε πάνω από τέσσερις ώρες, όταν και τελικά κατάφεραν να ναρκώσουν το ζώο και να το μεταφέρουν με ασφάλεια. 

Το εργοστάσιο βρίσκεται στο Chakan την Ινδίας όπου ο πληθυσμός των αιλουροειδών είναι ιδιαίτερα υψηλός, με τα ζώα να κάνουν συχνά την εμφάνιση τους σε μεγάλα κτίρια, αναζητώντας τροφή. Πραγματικά το τελευταίο διάστημα ακούμε αρκετά εργοστάσια να σταματούν την παραγωγή λόγω έλλειψης υλικών ή ημιαγωγών, αλλά είναι η πρώτη φορά για απομάκρυνση άγριου ζώου.

Πάντως στο βίντεο που φαίνεται η αποστολή απομάκρυνσης, το ζώο φαίνεται αρκετά φοβισμένο, πίσω από μερικές παλέτες και κουτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης