Τα εντυπωσιακά ατυχήματα των οδηγών της VW και το απρόσμενο 1-2 της Hyundai, ήταν τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Ράλι Γερμανίας.

Το συμβάν που έκλεψε τις εντυπώσεις όμως, ήταν ο καυγάς μεταξύ των κριτών και των θεατών, όταν οι δεύτεροι πήγαν να βοηθήσουν τον Nasser Al-Attiyah και τον συνοδηγό του, Giovanni Bernacchini, να απεγκλωβίσουν το Ford Fiesta RRC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, σε μια ειδική διαδρομή ο Al-Attiyah έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να κολλήσει σε ένα χαντάκι. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι  θεατές έτρεξαν αμέσως για βοήθεια, σπρώχνοντας το Fiesta RRC.

Οι Γερμανοί κριτές όμως που βρίσκονταν στο σημείο, προσπάθησαν να τους απομακρύνουν από το αυτοκίνητο με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο. Ειδικά ο ένας από αυτούς, θαρρείς και έπαιρνε μέρος σε καυγά, σπρώχνοντας με μανία όποιον πλησίαζε κοντά.

Ευτυχώς για τον Nasser Al-Attiyah, οι θεατές ήταν οι κερδισμένοι της μάχης και αυτός συνέχισε την πορεία του εν μέσω επευφημιών. Όσο για τον κριτή, πιθανότατα θα κυνηγάει ακόμα τους «παράνομους» που έσπευσαν προς βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης