Για όσους δε το γνωρίζουν ο ΚΟΚ αναφέρει πως απαγορεύεται να αφήνεις το όχημά σου σε μέρος που βρίσκονται κάδοι απορριμμάτων. Αυτό δε φαίνεται να πτοεί ιδιαίτερα τον οδηγό ενός φορτηγού από την Παλλήνη που έχει βρει την… υγειά του κάνοντας ακριβώς το αντίθετο. Τις φωτογραφίες μας έστειλε ο αναγνώστης του zougla.gr Ηλίας Κ. ο οποίος μας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μετά από τόσα ”κουλά” παρκαρίσματα που έχετε δημοσιεύσει, αποφάσισα να σας στείλω κι εγώ δύο φωτογραφίες με το φορτηγό ενός γείτονα στην Παλλήνη, ο όποιος σχεδόν 2-3 φορές εβδομαδιαίως το παρκάρει κλείνοντας τελείως τον κάδο απορριμμάτων. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην μπορεί το απορριμματοφόρο να αδειάσει τον κάδο, με όλα τα επακόλουθα. Παρά το ότι του έχουμε κάνει πολλές φορές παρατήρηση κι εμείς και οι υπάλληλοι της καθαριότητας, εκείνος συνεχίζει απτόητος. Παρακαλώ να ληφθέν υπόψη, πως όσες φορές έχουμε καλέσει την τροχαία για να του δώσει κλήση, άπλα δεν εμφανίζεται κάνεις!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Παράτησε το αυτοκίνητο μπροστά στον κάδο… 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρκάρισμα στην Παλλήνη…

Ο οδηγό του φορτηγού το έχει αφήσει κολλητά με τον κάδο αποριμμάτων!!!


Αν έχετε και εσείς να μας διηγηθείτε παρόμοια περιστατικά ή θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες και video από τα τρελά και παλαβά των ελληνικών δρόμων, τα περιμένουμε στο e-mail: automoto@zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης