Ένας νεαρός, κάτοχος εντυπωσιακού supercar, θέλησε να διασκεδάσει σε πάρτι με φίλους του, ωστόσο κατανάλωσε αρκετό αλκοόλ και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά.

Ο 23χρονος, αφού ήπιε αρκετά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, πήρε τη λευκή Lamborghini Huracan, μία αιθέρια ύπαρξη και έβαλε πλώρη για το σπίτι του. Λόγω του αλκοόλ όμως, η συμπεριφορά του στον δρόμο δεν ήταν και η καλύτερη. Η αστυνομία τον εντόπισε, του ζήτησε να σταματήσει, αλλά αυτός συνέχισε την πορεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει ορισμένα κολονάκια, να παρασύρει πινακίδες και να σπάσει μία γραμμή φυσικού αερίου. Ο οδηγός συνελήφθη και, όπως διαπίστωσαν οι Αρχές, το supercar ήταν μισθωμένο για 1.300 δολάρια την ημέρα και μάλιστα στο όνομα του αδελφού του.

Τώρα, πρέπει να αποζημιώσει τον δήμο για τις ζημιές που προκάλεσε, να πληρώσει βαρύ πρόστιμο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντίσταση κατά της αρχής, επικίνδυνους ελιγμούς και πολλά ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, πρέπει να δικαιολογηθεί στον αδελφό του και να βρει χρήματα για την επιδιόρθωση της Lamborghini, καθώς η ασφάλεια δεν κάλυπτε τίποτα από όσα έκανε.

Με λίγα λόγια, η επίδειξη πλούτου και η προσπάθεια να ρίξει την κοπέλα θα του κοστίσει πολύ πολύ ακριβά.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης