Παρουσία των τηλεοπτικών δικτύων της χώρας, δημοσιογράφων και πλήθος κόσμου καταστράφηκε ένα από τα πιο όμορφα και συλλεκτικά supercar του κόσμου, στην Ταϊβάν. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης της υπέροχης Lamborghini Murcielago, έκανε το λάθος να χρησιμοποιήσει πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητο. Οι Αρχές τον εντόπισαν και έπειτα από έλεγχο αποδείχθηκε ότι το είχε εισάγει παράνομα στη χώρα. Όπως ήταν φυσικό, συνέλαβαν τον κάτοχο και κατέσχεσαν το όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς δισταγμό, η κυβέρνηση της Ταϊβάν έδωσε εντολή στους αρμόδιους φορείς να καταστρέψουν την παράνομη Murcielago και μάλιστα σε κοινή θέα, προς παραδειγματισμό. Για να είναι σίγουροι πως όλοι θα λάβουν το μήνυμα, οι Αρχές μετέφεραν το αυτοκίνητο σε κεντρικό σημείο, κάλεσαν τους δημοσιογράφους και άρχισαν να διαλύουν το υπέροχο supercar με τον πιο βασανιστικό τρόπο.

Στόχος ήταν να δείξουν σε όλους τους πολίτες ότι οι νόμοι ισχύουν και εφαρμόζονται σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν πρόκειται για ένα από τα «διαμάντια» της παγκόσμιας αυτοκίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης