Το τροχαίο ατύχημα μιας γυναίκας από το Φοίνιξ των ΗΠΑ θα μπορούσε να γίνει σενάριο τηλεοπτικής ταινίας. Όλα ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητό της έπεσε σε ένα φαράγγι 15 μέτρων στο Wickenburg της Αριζόνα.

Η οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημα και παρέμεινε σε αυτό για έξι ολόκληρες ημέρες. Για να ζήσει έπινε νερό από το μπουκάλι που είχε μαζί της και έτρωγε τους καρπούς από τα κλαδιά των δέντρων. Παρά τα σοβαρά τραύματα, η γυναίκα κάποια στιγμή κατάφερε να βγει από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περπάτησε για 457 μέτρα προς τον σταθμό ενός τρένου, αλλά στη μέση της διαδρομής κατέρρευσε, στις όχθες ενός ποταμού. Ευτυχώς για εκείνη, ο ιδιοκτήτης ενός ράντσου και το συνεργείο συντήρησης του δρόμου παρατήρησαν ότι είχαν σπάσει οι προστατευτικές μπάρες στον δρόμο. Κατέβηκαν στο φαράγγι και είδαν το αυτοκίνητο. Ακολούθησαν τα ίχνη και λίγο αργότερα εντόπισαν τη λιπόθυμη γυναίκα.

Ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία και ένα ελικόπτερο τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Ήταν αφυδατωμένη, με σπασμένα πλευρά και είχε υποστεί εξάρθρωση ώμου. Κατάφερε να επιζήσει χάρη στην ισχυρή θέληση, τη δύναμη και την αντοχή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης