Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Κάθε χρόνο, τα πιο δημοφιλή χρώματα αυτοκινήτων στον κόσμο με βάση τον όγκο των πωλήσεων είναι το λευκό, το μαύρο και το γκρι. Αλλά αν θέλετε την πιο σκοτεινή από όλες τις αποχρώσεις μαύρης βαφής στον κόσμο, τότε θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στην Ιαπωνία και πιο συγκεκριμένα στην Koyo Orient Japan και την ειδική βαφή Musou Black.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βαφή Musou Black θεωρείται η πιο μαύρη ακρυλική βαφή με βάση το νερό στον κόσμο. Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται μια Porsche 911 να έχει βαφτεί με τη βαφή Musou Black, με τη βοήθεια του Koyo Orient.
Η συγκεκριμένη βαφή απορροφά το 99.4% του φωτός και αντανακλά μόλις το 0.6% δημιουργώντας μία μοναδική και σχεδόν εξωπραγματική εικόνα. Οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες του μοντέλου εξαφανίζονται και το μάτι νομίζει πως βλέπει μία σκιά δό διαστάσεων να κινείται πολύ γρήγορα. 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία εξωπραγματική εικόνα που σίγουρα είναι και επικίνδυνη τις νυχτερινές ώρες εάν δεν υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός. 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα αυτοκίνητο βαμμένο με τη βαφή Musou Black. Τον Δεκέμβριο του 2020, ένα Mitsubishi Lancer έλαβε επίσης την ίδια βαφή και είναι εξίσου περίεργο να το βλέπει κανείς όπως και η BMW X6. Αξίζει να σημειωθεί ότι η βαφή Musou Black αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε από την Koyo Orient τον Σεπτέμβριο του 2020.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης