Αυτό που συμβαίνει στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια δεν έχει προηγούμενο. Οι γόνοι πλούσιων οικογενειών και οι μεγιστάνες Άραβες έχουν μετατρέψει την πρωτεύουσα της Αγγλίας σε «Μέκκα» των supercars και πολυτελών μοντέλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους και να επιδείξουν τα πλούτη τους, ορισμένοι πάμπλουτοι κάτοικοι του Λονδίνου δεν διστάζουν να επικαλύψουν τα αυτοκίνητα ακόμα και με χρυσό. Τρανό παράδειγμα, ένας Σαουδάραβας που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη βρετανική πόλη.

Ο συγκεκριμένος κύριος, κατά την τελευταία επίσκεψή του στο Λονδίνο, πήρε μαζί του όλο τον στόλο οχημάτων, από τη Lamborghini Aventador SV έως την Rolls-Royce Wraith, τη Flying Spur και τη Mercedes G63 6×6. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι το εξωτερικό αμάξωμα όλων των αυτοκινήτων είναι καλυμμένο από χρυσή μεμβράνη, με το κόστος τους να ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σαουδάραβας πέτυχε τον σκοπό του, ο οποίος ήταν να συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα. Τουρίστες και κάτοικοι είχαν μείνει με το στόμα ανοικτό στο πέρασμα του λαμπερού στόλου, που οδηγούσαν οι άνδρες της ασφάλειας του ιδιοκτήτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης