Ένα χιουμοριστικό e-mail κυκλοφορεί στους Η/Υ και πραγματικά βγάζει πολύ γέλιο, ιδίως στις μέρες μας, που το έχουμε και ανάγκη. Πρόκειται για γράμμα μίας συζύγου, η οποία, αν και κατέστρεψε τα αυτοκίνητα (μία Ferrari και ένα Dodge RAM) του άνδρα της είναι σίγουρη ότι αυτός όχι μόνο δεν θα τη μαλώσει, αλλά ούτε καν θα της… φωνάξει. Ο λόγος; Διαβάστε το γράμμα και δείτε τι γράφει στο τέλος το… υστερόγραφο.

«Στον αγαπημένο μου σύζυγο,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν να επιστρέψεις από το υπερατλαντικό ταξίδι σου, θέλω απλά να σε ενημερώσω για ένα μικρό ατύχημα που είχα με το αγροτικό αυτοκίνητό μας καθώς έστριβα για το γκαράζ. Ευτυχώς όχι πολύ άσχημο και πραγματικά δεν τραυματίστηκα, γι’ αυτό μην ανησυχείς για μένα. Ερχόμουν σπίτι από το πάρκο και καθώς έστριψα για το δρόμο του γκαράζ εντελώς τυχαία πάτησα γκάζι αντί για τα φρένα.

Η πόρτα του γκαράζ έχει λυγίσει προς τα μέσα (ασήμαντη ζημιά), αλλά το αγροτικό αυτοκίνητο σταμάτησε όταν προσέκρουσε πάνω στο αυτοκίνητό σου. Πραγματικά λυπάμαι, αλλά ξέρω ότι με την ευγενική προσωπικότητά σου θα με συγχωρέσεις. Ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και σε νοιάζομαι, αγαπημένε μου. Σου εσωκλείω μια φωτογραφία. Αγωνιώ να σε κρατήσω ξανά στην αγκαλιά μου.

Η αγαπημένη σου γυναίκα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υ.Γ.: Τηλεφώνησε η ερωμένη σου».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης