Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα πλάνα που κατέγραψε κάμερα διαχείρισης της κυκλοφορίας σε κεντρικό δρόμο της Καλιφόρνια. Η οδηγός Laurie Rabyor λάμβανε μία βαριά αγωγή φαρμάκων και ξαφνικά αισθάνθηκε έντονη ζάλη πίσω από το τιμόνι, χάνοντας τελικά τις αισθήσεις της, με το αυτοκίνητο να διασχίζει ακυβέρνητο μία πολυσύχναστη διασταύρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά το αντιλήφθηκε η φίλη της που βρισκόταν στο διπλανό αυτοκίνητο, η οποία κατέβηκε και τρέχοντας προσπαθούσε αφενός να σταματήσει το αυτοκίνητο και αφετέρου να ειδοποιήσει περαστικούς και λοιπούς οδηγούς να την βοηθήσουν.

Αντικρίζοντας το θέαμα, και υπόλοιποι οδηγοί έτρεξαν να βοηθήσουν και κατάφεραν τελικά να σταματήσουν με τα χέρια τους το αυτοκίνητο, πριν αυτό χτυπήσει οπουδήποτε, ενώ ο ένας ξεκλειδώνει την πόρτα για να δώσεις τις πρώτες βοήθειες. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια εντοπισμού όλων των εμπλεκομένων καθώς η οδηγός ζήτησε να τους ευχαριστήσει όλους, αλλά αδυνατεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους.

Τα πλάνα μας υπενθυμίζουν για μία ακόμη φορά, πως ακόμα και σταματημένοι στο φανάρι, είναι  προτιμότερο να έχουμε τα μάτια μας στον δρόμο και την κίνηση, παρά στο κινητό μας. Η οδήγηση απαιτεί όλες τις αισθήσεις μας για όση ώρα είμαστε πίσω από το τιμόνι, ανεξάρτητα εάν είμαστε εν κινήσει ή όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης