Τη δική της εμπειρία από τους ελληνικούς δρόμους μας έστειλε η αναγνώστης του zougla.gr Τζένη Β. Όπως θα διαβάσετε στο κείμενο το οποίο δημοσιεύουμε αυτούσιο δέχτηκε φραστική επίθεση από οδηγό λεωφορείου επειδή θεώρησε ο οδηγός ότι τον έκλεισε. Διαβάστε τις μας έγραψε:  

«Σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί 5/9/2013 στις 11:00 π.μ. και κινούμενη με το όχημα μου, οδηγός λεωφορείου θεωρώντας ότι τον έκλεισα σταμάτησε το λεωφορείο δίπλα στο όχημα μου και μου απευθύνθηκε με ύβρεις, τις οποίες καν δεν θέλω να αναφέρω! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ερωτήσεις που έκανα στον ΟΑΣΑ και κάνω και σε εσάς είναι: Πως είναι δυνατόν οδηγοί λεωφορείων (κάποιοι βεβαίως, δεν εννοώ όλοι) να φέρονται λες και το όχημα είναι της ιδιοκτησίας τους; Είναι παράνομο να σταματάνε τα λεωφορεία σε σημεία που δεν είναι στάση, εκτός σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας;

Ακόμα όμως και να ήταν υπαρκτό αυτό το περιστατικό, και όντως να τον είχα κλείσει με το όχημα μου, πραγματικά είναι απαράδεκτο δημόσιος υπάλληλος που του έχει εμπιστευτεί το κράτος δημόσιο όχημα για την μεταφορά πολιτών, να σταματάει όπου θέλει και να χρησιμοποιεί τέτοιο «λεξιλόγιο».

Τα σχόλια δικά σας…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αν έχετε και εσείς να μας διηγηθείτε παρόμοια περιστατικά ή θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες και video από τα τρελά και παλαβά των ελληνικών δρόμων, τα περιμένουμε στο e-mail: automoto@zougla.gr

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης