Ένα σοκαριστικό video που δείχνει την ανατροπή ενός αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια αγώνα dragster και πλάνα αμέσως μετά το ατύχημα, δόθηκε στη δημοσιότητα από χρήστη του youtube.

Οι Nacho και Louie λάμβαναν μέρος στους αγώνες Shift S3ctor, με μια ειδικά τροποποιημένη Chevrolet Camaro biturbo απόδοσης 1.800 ίππων.  Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο πρώτος, με τον φίλο του να κάθεται στη θέση του συνοδηγού. Ο αγώνας του μισού μιλίου ολοκληρώθηκε κανονικά, πέρασαν τη γραμμή τερματισμού με ταχύτητα εξόδου 320 χλμ./ώρα και o Nacho πάτησε το φρένο για να επιβραδύνει το όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εμπρός τροχός μπλόκαρε, με αποτέλεσμα η Camaro να περιστραφεί λόγω της υψηλής ταχύτητας και να αρχίσει να φέρνει τούμπες. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε ένα σωρό από παλιοσίδερα, ωστόσο, ως εκ θαύματος οι δύο επιβάτες βγήκαν έχοντας τραυματιστεί ελαφρά. Ο Nacho κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του, με τον Louie να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, αφού είχε χάσει τις αισθήσεις του. Ευτυχώς, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του.

Αυτό που τους έσωσε ήταν ο εξοπλισμός ασφαλείας του αυτοκινήτου, με τις αγωνιστικές ζώνες 6 σημείων, το roll bar και φυσικά τα κράνη. Δείτε το on board video και τα ανατριχιαστικά πλάνα από την κατεστραμμένη Camaro.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης