Ώρα αιχμής. Κεντρικός δρόμος στο Gloucestershire της Αγγλίας. Τα αυτοκίνητα μποτιλιαρισμένα. Όλοι κινούνται με αργούς ρυθμούς και περιμένουν υπομονετικά να φτάσουν στον προορισμό τους. Μια όμορφη κυρία κάθεται αναπαυτικά πίσω από το τιμόνι του MINI Cooper και αποφασίζει να σπάσει κάθε ταμπού!

Σηκώνει λίγο τη φούστα και αρχίζει να αυτοϊκανοποιείται. Ερεθίζει τον εαυτό της ερωτικά, θεωρώντας πως κανείς δεν την βλέπει. Μόνο που είναι απρόσεχτη και το MINI χτυπάει στην καρότσα ενός μικρού φορτηγού διανομής ψαριών. Η εμφανίσιμη γυναίκα μαζεύεται πριν ο οδηγός του οχήματος κατέβει και την δει. Η ζημιά δεν είναι μεγάλη. Ανταλλάσουν στοιχεία και συνεχίζουν τον δρόμο τους. Η κυρία ανακουφίζεται που τη γλύτωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός του φορτηγού γυρίζει στην εταιρεία και λέει στο αφεντικό του πως τράκαρε. Στο πίσω τμήμα του οχήματος όμως, υπάρχει μια κάμερα που καταγράφει τα πάντα. Κατεβάζουν τα αρχεία και βλέπουν όλη τη σκηνή. Μένουν άναυδοι. Η εμφανίσιμη γυναίκα αυνανιζόταν με τη βοήθεια ενός δονητή. Στέλνουν όλα τα στοιχεία στην ασφαλιστική, αλλά αποφασίζουν να μην δώσουν συνέχεια στο θέμα, ούτε να δημοσιοποιήσουν το video, προς σεβασμό στην κυρία.

ΥΓ: Δεν πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας μας, αλλά για πραγματικό γεγονός που συνέβη στην Αγγλία. Χαλάλι το ατύχημα!!!

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης