Μόλις 499 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, έχουν την τύχη να μπουν στη λίστα της Ferrari για το εντυπωσιακό hypercar, με τους περισσότερους από αυτούς να έχουν παραλάβει ήδη το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κύριος Matthew Munson, είναι ένας από τους κατόχους της LaFerrari και πρόσφατα πήγε μέχρι την Γαλλία, για να δοκιμάσει το υπέροχο τετράτροχο των 963 ίππων, στη διάσημη διαδρομή Route Napoléon, που ξεκινά από τις Κάννες και καταλήγει στη Γκρενόμπλ.

Η διαδρομή είναι ιδιαίτερα απαιτητική και χρειάζεται απόλυτη προσοχή από την πλευρά του οδηγού, καθώς δεν συγχωρεί  λάθη. Δυστυχώς για τον Βρετανό επιχειρηματία, σε κάποια στροφή του ορεινού δικτύου, στα γραφικά χωριά της Προβηγκίας, έχασε τον έλεγχο της LaFerrari με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χαντάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος δεν έπαθε το παραμικρό, ούτε η ζημιά στο ιταλικό hypercar είναι μεγάλη. Βέβαια, θα χρειαστεί να δαπανήσει ένα σεβαστό ποσό για να αντικαταστήσει προφυλακτήρα, διαχύτη και κάποια άλλα τμήματα. Μάλιστα είχε όρεξη και για χιούμορ, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, «έκανα λίγο off-road».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης