Όπως έχουν αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν, η πίστα του Nurburgring είναι μια από τις πιο απαιτητικές και δύσκολες παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, ότι σχεδόν όλες οι εταιρείες την επιλέγουν για την εξέλιξη των sportcar.

Το «Ring» ή «Πράσινη Κόλαση» όπως έχει ονομαστεί, καθημερινά επισκέπτονται εκατοντάδες οδηγοί από όλο τον κόσμο, θέλοντας να δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές τους στην ιστορική διαδρομή των 20,8 χιλιομέτρων. Ορισμένοι ωστόσο, δεν είναι προετοιμασμένοι γι’ αυτό που θα συναντήσουν, ούτε τηρούν τους βασικούς κανόνες, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν συχνά ατυχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν λίγες μέρες, ο οδηγός ενός Renault Clio Sport, είτε λόγω απειρίας, είτε έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης, δεν πρόσεξε αυτόν που ερχόταν από πίσω με το GT-R και ήρθαν κυριολεκτικά τα πάνω-κάτω. Την ώρα που το ιαπωνικό supercar προσπερνούσε, αυτός έκλεισε απότομα τη γραμμή του προς το εσωτερικό της στροφής, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν μεταξύ τους και το γαλλικό supermini να φέρει τούμπες στη μέση της πίστας. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.  


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης