Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι αντιπροσωπείας της BMW στην πόλη Zhengzhou της Κίνας, όταν μια πελάτης μπήκε στο κατάστημα κρατώντας μεγάλες χάρτινες κούτες, γεμάτες με χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυρία Li είχε παραγγείλει την καινούργια 730Li και πήγε για να παραλάβει το αυτοκίνητό της. Βέβαια, για να πάρει τα κλειδιά έπρεπε πρώτα να πληρώσει. Η Κινέζα λοιπόν, άνοιξε τα κουτιά, έβγαλε από μέσα 100.000 yuan (13.000 ευρώ) σε χαρτονομίσματα μικρής αξίας και τα παρέδωσε στους υπαλλήλους.

Το κάθε χαρτονόμισμα είχε αξία περίπου 15 λεπτά, με το βάρος όλων μαζί να αγγίζει τα 100 κιλά. Όπως ήταν φυσικό οι άνθρωποι της BMW έμειναν άναυδοι, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Περίπου 20 εργαζόμενοι τα καταμετρούσαν για 6 ώρες, με την κυρία Li να πληρώνει – ευτυχώς – το υπόλοιπο της αξίας, δηλαδή 1.000.000 yuan με την πιστωτική της κάρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια, δικαιολογήθηκε, λέγοντας πως με τέτοια χαρτονομίσματα την πληρώνουν οι πελάτες στο μαγαζί βιολογικών τροφίμων που διαθέτει. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε όμως, γιατί δεν είχε πάει στη τράπεζα να τα καταθέσει και έκανε τέτοιο καψώνι στους άμοιρους υπαλλήλους της BMW.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης