Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Την ώρα της οδήγησης μπορεί να συμβούν τα πάντα και συνήθως εκεί που δεν το περιμένουμε. Για Πατώντας απότομα φρένο το Space Star ενεργοποιεί τα αλάρμ και ενημερώνει τους πίσω οδηγούς… παράδειγμα, μπορεί να εμφανιστεί μπροστά μας ένα ζώο, ένα προπορευόμενο όχημα να πατήσει απότομα φρένο, να πέσουμε σε λακκούβα και πολλά άλλα. Σε κάθε περίπτωση όταν βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι του οποιουδήποτε οχήματος πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14 για να γλιτώσουμε οτιδήποτε άσχημο μπορεί να συμβεί.

Στο ανανεωμένο Mitsubishi Space Star η τεχνολογία φροντίζει για την ασφάλεια των επιβατών αλλά και για τα αυτοκίνητα που ακολουθούν. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αφορά το σύστημα σήματος έκτακτης ακινητοποίησης που περιλαμβάνεται στο στάνταρ εξοπλισμό του ιαπωνικού μοντέλου.   

Το αυτοκίνητο «διαβάζει» τον πανικό
Το ESS όπως ονομάζεται, έχει σχεδιαστεί προκειμένου να μειώνει τις πιθανότητες να πέσει κάποιο όχημα που ακολουθεί πάνω μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τίθεται σε λειτουργία όταν εφαρμόζεται μέγιστη πίεση στο πεντάλ φρένου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οπότε και ο «εγκέφαλος» του Space Star ενεργοποιεί αυτόματα τα φώτα αλάρμ, προειδοποιώντας τους οδηγούς που ακολουθούν για κάποια επικίνδυνη κατάσταση.

Απλό σύστημα, πολύ χρηστικό και χωρίς έξτρα χρέωση…

Για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το νέο Mitsubishi Space Star πατήστε ΕΔΩ

Το ανανεωμένο Mitsubishi Space Star...
Αν υποθέσουμε πως ο οδηγός του Space Star κοκαλώνει το φρένο, τα αλάρμ τα ανάψουν αυτόματα...

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης