Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το BMW i3 είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να κινηθεί με… ρεύμα για αποστάσεις Το ρεύμα αξίας 2.500 ευρώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φόρτιση του αυτοκινήτου αλλά και για την κατανάλωση ρεύματος στο σπίτι…που φτάνουν μέχρι και τα 300 χιλιόμετρα. Αυτό ισχύει στην περίπτωση της ανανεωμένης έκδοσής του που είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα και μπορεί να μηδενίσει ακόμα και τελείως το κόστος των μετακινήσεων. 

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει το ρεύμα το οποίο καταναλώνει ο οδηγός να μην το… πληρώνει. Όσο και αν ακούγεται περίεργο η συνεργασία της εισαγωγικής εταιρείας BMW με τον ενεργειακό όμιλο ΗΡΩΝ δίνει αυτή τη δυνατότητα σε νέους πελάτες. Συγκεκριμένα, κάθε νέος ιδιοκτήτης BMW i3, μπορεί να επωφεληθεί από την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία μπορεί να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες έως και 100.000 χλμ. Η συγκεκριμένη παροχή αφορά σε δύο διαφορετικά σχήματα επιδότησης:

Είναι μεγάλη υπόθεση να κινείσαι με... ρεύμα και να μην το πληρώνεις!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο προτάσεις…
Το πρώτο μεταφράζεται σε δωρεάν ενέργεια για 20.000 χλμ. Στην περίπτωση αυτή μοναδική προϋπόθεση, είναι ο ιδιοκτήτης να συνάψει συμβόλαιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με τον ΗΡΩΝ.

Η δεύτερη αφορά παροχή δωρεάν ενέργειας για 100.000 χλμ. Στην περίπτωση αυτή ο νέος ιδιόκτητης πρέπει να συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ενεργειακό όμιλο ΗΡΩΝ αλλά και να τοποθετήσει διαφήμιση πάνω στο αυτοκίνητό του.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο BMW i3 πατήστε
ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Πότε επιτέλους θα… μπούμε στην πρίζα;

Το BMW i3 μπορεί να καλύψει αποστάσεις έως και 300 χιλιόμετρα...
Εκκεντρική σχεδίαση...
Άκρως φουτουριστικό και το εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης