Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ειδήσεις για το οικονομικό περιβάλλον που βιώνουμε δεν έχουν τελειωμό, αλλά, όπως φαίνεται, σε αυτό το άσχημο κλίμα υπάρχει και μία άλλη Ελλάδα που μάχεται πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα. Είναι
Έλληνες… καπεταναίοι στο τιμόνι πολυεθνικών εταιρειών κάνουν τη διαφοράπολύ χαρακτηριστικό το παράδειγμα της πολυεθνικής εταιρείας Goodyear Dunlop Ελλάς, η οποία ταξιδεύει με Έλληνα… καπετάνιο και -όπως αποδεικνύεται- το καράβι πάει με… χίλια!

Απόδειξη η βράβευση και διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο του International Europe Award for Quality στην εν λόγω εταιρεία που έχει έδρα την Αθήνα. Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο από το Global Trade Leaders Club, έναν από τους μεγαλύτερους συνδέσμους επιχειρηματικότητας παγκοσμίως. Με τη διάκριση αυτή αναγνωρίζονται  και επιβραβεύονται οι εταιρείες που ενσωματώνουν και αναπτύσσουν τη φιλοσοφία και τις διαδικασίες ποιότητας στη δραστηριότητά τους με στόχο την επιχειρηματική αριστεία. Στην εφετινή διοργάνωση, η επιλογή της Goodyear Dunlop Ελλάς πραγματοποιήθηκε από 7.500 μέλη προερχόμενα από 95 χώρες. 

H ομάδα της Goodyear Dunlop Ελλάς δείχνει πως... πετάει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπλήξεις το 2017
Καθόλου τυχαίες και οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της εταιρείας Νίκου Σπανού, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη διάκριση αυτή που αποτελεί την πιο έμπρακτη Το 2017 η εταιρεία συμπληρώνει 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα…αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουμε. Παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στη χώρα μας παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία και τις δεσμεύσεις μας όσον αφορά στην ποιότητα χωρίς κανέναν συμβιβασμό».

Σε επικοινωνία που είχε το zougla.gr με τον κ. Σπανό ο ίδιος μας αποκάλυψε και τις προθέσεις της Goodyear Dunlop Ελλάς για το 2017, μία χρονιά ορόσημο για την εταιρεία στην Ελλάδα: «Το 2017 γιορτάζουμε τα 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Πορευόμαστε σε ένα ασταθές περιβάλλον, αλλά θα δώσουμε τη δική μας μάχη και θα βγούμε νικητές. Για την επόμενη χρονιά ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις για να τιμήσουμε τους συνεργάτες και να έρθουμε πιο κοντά στους πελάτες μας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Goodyear Dunlop Ελλάς πατήστε ΕΔΩ

Ο γενικός διευθυντής της Goodyear Dunlop Ελλάς Νίκος Σπανός (αριστερά) παραλαμβάνει το κορυφαίο βραβείο στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι

Goodyear... Πατάει καλά και το δείχνει με βραβεία!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης