Αύριο Κυριακή 1η Μαΐου,η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει –όπως κάθε πρωτομαγιά- μια διαφορετική εκδήλωση όπου παίρνουν μέρος κλασικά αυτοκίνητα ηλικίας από 30 έως 95 ετών. Αύριο θα γίνει ο «16ος Γύρος Κηφισιάς Αντίκες & Λουλούδια 2022» .

Οι «κυρίες» που στο πέρασμά τους μερικές δεκαετίες πριν δεν άφηναν κανέναν ασυγκίνητο θα στολιστούν με το μαγιάτικο στεφάνι της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς. Για πρώτη φορά την εκδήλωση οργάνωσε ο Ιωάννης Λαδάκης. Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την  εκδήλωση και κάθε χρόνο διοργανώνεται με επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι ευπρόσδεκτα τα pedal cars των μικρών φίλων! Στις 11:30 θα δοθεί η εκκίνηση των αυτοκινήτων από την Πλατεία Ελαιών, τα οποία θα διανύσουν μια μικρή διαδρομή 8 χιλιομέτρων μέσα από την Κηφισιά και θα τερματίσουν στο φιλόξενο εντευκτήριο Εκάλης όπου θα γίνει και μια μικρή γιορτή.Χορηγοί και υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι η εταιρία ΛΑΔΑΚΗΣ Ι. Α.Ε., η Ανθοκομική Έκθεση, ο Δήμος Κηφισιάς. Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι Automania, 4ΤΡΟΧΟi, motori.gr, autoτρίτη.
Έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων στη Γλυφάδα

Αύριο ,1η Μαΐου,ο «Δρόμος των Ποιητών» στη Γλυφάδα θα γεμίσει ιστορικά αυτοκίνητα. Η 5η Έκθεση Οχημάτων Εποχής θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 14:00 με τον πεζόδρομο να γεμίζει με δεκάδες σπάνια αυτοκίνητα αντίκες. Το συγκρότημα 1550  θα ντύσει μουσικά την εκδήλωση με τη συναυλία τους να ξεκινά στις 12:00.Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση του Δήμου Γλυφάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης