Θεωρείται το πιο προηγμένο τεχνολογικά αυτοκίνητο που έχει βγει ποτέ από τις εγκαταστάσεις του Maranello. Έγινε ανάρπαστο πριν καν εκτεθεί στις αντιπροσωπείες, με τους πελάτες να προσφέρουν γη και ύδωρ για να το αποκτήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η LaFerrari παράχθηκε σε μόλις 499 μονάδες και ανήκει στην αποκαλούμενη «αγία τριάδα» των hypercars μαζί με τις McLaren P1 και Porsche 918 Spyder. Όπως όλα τα μοντέλα περιορισμένης παραγωγής της διάσημης ιταλικής φίρμας, έτσι και αυτό, ανήκει στα επενδυτικά προϊόντα, καθώς όσο περνάει ο καιρός τόσο ανεβαίνει η αξία του.

Για τους συλλέκτες, αυτοκίνητα όπως η LaFerrari είναι μια σίγουρη επένδυση, καθώς αποδίδουν περισσότερο από τις μετοχές, τα ομόλογα ή ακόμα και από το χρυσό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να καταλάβετε τι εννοούμε, ένας από τους 499 κατόχους του ιταλικού hypercar ζητά μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας της εταιρείας στο Οντάριο, το ποσό των  4.099.999 δολαρίων για να το πουλήσει. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο κλασικό κόκκινο χρώμα Rosso Corsa, έχει διανύσει μόλις 483 χιλιόμετρα και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Φυσικά, φέρει όλες τις εγγυήσεις της Ferrari, τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τις σφραγίδες του Maranello.

Αν λοιπόν κερδίσατε το τζόκερ και ψάχνατε μια LaFerrari, αυτή είναι η ευκαιρία σας!!!

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης