H ΜΙΝΙ προσφέρει έξυπνες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα μέσω της MINI Lifestyle Collection 2022.

Πολλοί είναι αυτοί που θα ταξιδέψουν για να βρεθούν με την οικογένεια και τους φίλους τους, για αυτόν τον λόγο, η MINI προσφέρει μία μεγάλη συλλογή με πρακτικά είδη ταξιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τρέχουσα συλλογή περιλαμβάνει την μπανάνα MINI Two Tone Belt Bag για την ασφαλή αποθήκευση πολύτιμων αντικειμένων, μία άνετη βαλίτσα καμπίνας MINI Cabin Trolley και τσάντα MINI Two Tone Traveller Bag ως χειραποσκευή.

Ταυτόχρονα οι μικροί φίλοι της περιπέτειας μπορούν να ταξιδεύσουν με με το MINI Kids Trolley σε χρωματισμό Chili Red. Ενώ στο δρόμο, το πατίνι MINI Scooter,το MINI Tricycle ή το γρήγορο MINI Baby Racer είναι ένας απολαυστικός τρόπος εξερεύνησης νέων περιοχών.

Η MINI παρουσιάζει επίσης την νέα σειρά με ρούχα όπως είναι το MINI Graphic Wordmark T – Shirt, για παράδειγμα, το οποίο συνδυάζει την άνετη εφαρμογή με το βασικό χρώμα Sage και τυπικά σχεδιαστικά στοιχεία MINI. Το φούτερ MINI Striped Binding Zip Hoodie για άνδρες και γυναίκες και το MINI Wordmark Circle Zip Hoodie Kids για παιδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά το σπίτι, η MINI προσφέρει την κούπα MINI Graphic Cup, όπως και το MINI Graphic Triangle Notebook που κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας χαρτί stone paper και είναι ιδανικό για να γράψετε τις επιθυμίες και τις ευχές σας για το νέο έτος. Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε τα να τα βρείτε στο επίσημο δίκτυο MINI.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης