Οι τρεις διάσημοι παρουσιαστές του Top Gear ετοιμάζουν ένα μοναδικό τηλεοπτικό σόου μέσα από τη συχνότητα του Amazon, έπειτα από την αποχώρησή τους από το BBC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συμβόλαιο που υπέγραψαν έχει διάρκεια τριών ετών και η εκπομπή θα μεταδίδεται διαδικτυακά από το 2016, μέσω της online υπηρεσίας Amazon Prime. Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, ο Jeremy Clarkson θα λαμβάνει ετησίως 10 εκατ. λίρες, με τους James May και Richard Hammond να παίρνουν από 7,2 εκατ. λίρες.

Ο προϋπολογισμός της νέας εκπομπής ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια το χρόνο, με το κάθε επεισόδιο να έχει μπάτζετ 4,5 εκατ. λιρών, δηλαδή 9 φορές μεγαλύτερο από το Top Gear στο BBC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, ο Clarkson είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παρουσιαστής στη βρετανική τηλεόραση. Υπεύθυνος παραγωγής θα είναι ο Andy Wilman, ο άνθρωπος που είχε την ευθύνη και του Top Gear. Συνολικά θα γυρίσουν 36 επεισόδια, 12 για κάθε σεζόν, με την εκπομπή να προβάλλεται από το φθινόπωρο του επόμενου χρόνου.

Το σόου θα έχει νέο concept και πολλές καινοτομίες, με το κάθε επεισόδιο να είναι διάρκειας 60 λεπτών. Το βασικότερο όλων βεβαίως, είναι πως η Amazon τους έδωσε πλήρη ελευθερία αλλά και ένα τεράστιο προϋπολογισμό. Έτσι, το φημισμένο τρίο θα μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει, δημιουργώντας παράλληλα ένα «μεγάλο» πρόγραμμα που θα εντυπωσιάσει τους πάντες, όπως είπε ο Andy Wilman.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης