Με την αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων να έχει σχεδόν καταρρεύσει, οι ελάχιστοι πλέον αγοραστές ψάχνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια μέχρι να προχωρήσουν σε αγορά. Μία παράμετρος είναι και τα τέλη κυκλοφορίας που θεωρείται σημαντικό έξοδο για τον ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου. 

Για όσους δεν το γνωρίζουν, από το Νοέμβριο του 2010 τα καινούργια αυτοκίνητα που πωλούνται φέρουν σήμα τελών κυκλοφορίας που κοστολογείται ανάλογα με τις εκπομπές ρύπων CO2. Αυτά τα οποία εκπέμπουν κάτω από 100 γραμμάρια δεν βαρύνουν τον προϋπολογισμό του κόστους χρήσης άρα έχουν και το αβαντάζ έναντι του ανταγωνισμού. Ένα εξ αυτών είναι και το πετρελαιοκίνητο Volvo C30 στην έκδοση με τον κινητήρα των 1.6 λίτρων με τους 115 ίππους. Η συγκεκριμένη δεν «πληρώνει» καθόλου τέλη κυκλοφορίας ενώ θα έχει και τη δυνατότητα να κυκλοφορεί και στον πράσινο δακτύλιο όταν θα αρχίσει να εφαρμόζεται στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή του ξεκινά από τα 20.850 ευρώ (με απόσυρση) αλλά τις τελευταίες ημέρες «τρέχει» ένα εκπτωτικό πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο πελάτη να το αποκτήσει με έκπτωση 2.000 ευρώ.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης