Μετά από 18 μήνες απουσίας λόγω του κορονοϊού, διεξάχθηκε ο διεθνής αγώνας που  συνδιοργανώνεται από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και την XTERRA Greece – TRIMOR

Εκατοντάδες κορυφαίοι και ερασιτέχνες τριαθλητές και αθλητές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο βρέθηκαν στην Ακτή της Βουλιαγμένης και πήραν μέρος στη μεγάλη αυτή γιορτή, ενώ πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις προσπάθειές τους στην κολύμβηση, την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πρώτη φορά φέτος  εκτός από τα συνηθισμένα αγωνίσματα όπως είναι το ορεινό τρίαθλο, και η κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης των αποστάσεων ενός, δύο και 5 χιλιομέτρων, οι συμμετέχοντες μπορούσαν να πάρουν μέρος σε έναν πρωτότυπο αγώνα ταχύτητας 200 μέτρων σε σειρές των 20 ατόμων.

Η διήμερη αθλητική γιορτή, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του XTERRA Greece, ήταν γεμάτη από παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις για την οικογένεια, τους λάτρεις της περιπέτειας και τα παιδιά – όπως για παράδειγμα, το  cross aquathlon, lazer run, ποδηλατική βραδυπορία και σκυταλοδρομίες μικρών αποστάσεων τρεξίματος – προσφέροντας σε όλους μία πλούσια ψυχαγωγική εμπειρία και επαφή με έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.

Στο πλαίσιο του 8ο XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon & O.W.S. Challenge η παρουσία της Ford ήταν χαρακτηριστική. Προσφέροντας στο κοινό μια γκάμα προηγμένων μοντέλων της, με πρωταγωνιστή την καινούρια αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E, η οποία είναι διαθέσιμη στη χώρα μας σε πισωκίνητες (RWD) και τετρακίνητες εκδόσεις (AWD) και μπαταρία 75 kWh ή 98 kWh, που εξασφαλίζει αυτονομία με μια πλήρη φόρτιση που φτάνει έως και τα 610 km βάσει του πρωτοκόλλου WLTP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης