Έπειτα από την αποκάλυψη του εξωτερικού αμαξώματος του υπέροχου hypercar και των βασικών τεχνικών χαρακτηριστικών, η Hennessey έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την καμπίνα του εξωτικού αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεχωρίζει το τιμόνι του Venom F5, του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής του κόσμου. Όπως βλέπουμε, το εκπληκτικό αυτό όργανο του συστήματος διεύθυνσης έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με βάση τα τιμόνια των μονοθεσίων της Formula 1.  

Είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από carbon, ορισμένες επιφάνειες καλύπτονται από alcantara και διαθέτει κουμπιά και διακόπτες για κάθε λειτουργία. Τα paddles από πίσω είναι από αλουμίνιο, ενώ ακριβώς μπροστά βρίσκεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί και πάνω στο τιμόνι έπειτα από παραγγελία του πελάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μπάκετ καθίσματα του Venom F5 είναι ιδιαίτερα ελαφριά χάρη στη χρήση ανθρακονημάτων και alcantara. Όλο το σαλόνι είναι από carbon, με τους κεντρικούς αεραγωγούς να θυμίζουν τις απολήξεις της εξάτμισης. Φυσικά, από τον εξοπλισμό δεν θα μπορούσε να λείπει η οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύφθηκε το κορυφαίο αυτοκίνητο του κόσμου

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης