Είναι το πιο επιτυχημένο εμπορικά αυτοκίνητο της VW και της παγκόσμιας αγοράς γενικότερα. Βρίσκεται ήδη στην έβδομη γενιά και παρά την παρωχημένη εμφάνισή του, έχει καταφέρει να κερδίσει τους καταναλωτές, σπάζοντας συνεχώς τα ρεκόρ πωλήσεων.

Η νέα γενιά του Golf αναμένεται στην αγορά το 2017, με τους σχεδιαστές της γερμανικής μάρκας να έχουν ήδη ξεκινήσει την εξέλιξή του. Η μεγαλύτερη αλλαγή του μοντέλου αφορά το design, καθώς έπειτα από αρκετά χρόνια αποφάσισαν να το αλλάξουν ριζικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Golf όγδοης γενιάς θα έχει εντελώς διαφορετική σχεδίαση, ακολουθώντας την τάση της εποχής. Το αμάξωμα θα είναι πλατύτερο, χαμηλότερο και με πιο σπορ προσανατολισμό. Πατά πάνω στην καινούρια πλατφόρμα MQB, έχοντας μειωμένο βάρος, με την καμπίνα να είναι πιο άνετη και μοντέρνα.

Επιπλέον, θα υπάρξουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη, με ένα ολοκαίνουριο κιβώτιο ταχυτήτων και πιο αποδοτικούς κινητήρες, που θα εκπέμπουν κάτω από 95 γρ./χλμ. CO2. Το σύστημα ανάκτησης ενέργειας θα περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό, όπως και όλες οι προηγμένες τεχνολογίες του ομίλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης