Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της υπογράφουν μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στον πλανήτη. Τα αυτοκίνητα της Volvo σκοράρουν ψηλά σε κάθε τομέα, προσφέροντας αξεπέραστη ασφάλεια, στυλ, απολαυστική οδήγηση, άνεση και βιώσιμη λειτουργία. Με δύο λέξεις, συμβάλλουν σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Όμως η φροντίδα της Volvo για το κοινό δεν σταματά στην εξέλιξη του προϊόντος και μόνο. Η σουηδική εταιρεία βρίσκει συνεχώς τρόπους να βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη με υπηρεσίες και παροχές που κάνουν πιο εύκολη, απλή και ευχάριστη τη ζωή του με το αυτοκίνητο. 

Η μοναδική εμπειρία Volvo ξεκινά από την πρώτη κιόλας στιγμή που παραλαμβάνει ο πελάτης το αυτοκίνητό του. Εγκαθιστώντας την εφαρμογή Volvo Cars στο τηλέφωνο του, ο χρήστης αποκτά μόνιμη σύνδεση με το αυτοκίνητό του και μπορεί να το χειριστεί με τρόπους που μέχρι πρόσφατα βρίσκονταν στη σφαίρα του science fiction. Μπορεί, για παράδειγμα, να θερμάνει ή να δροσίσει το θάλαμο επιβατών από απόσταση, ώστε μπαίνοντας στο εσωτερικό του να νιώσει άνετα με οποιονδήποτε καιρό.
Ο προ-κλιματισμός είναι το highlight αυτής της εξαιρετικής εφαρμογής, τα χαρακτηριστικά της οποίας περιλαμβάνουν ωστόσο πολλές ακόμη χρήσιμες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα παραχώρησης του οχήματος σε άλλους με την παροχή ψηφιακού κλειδιού, η παρακολούθηση της κατάστασης του αυτοκινήτου, η ενεργοποίηση μιας σειράς λειτουργιών του και, στα αμιγώς ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά Volvo σειράς Recharge, ο έλεγχος κατανάλωσης ενέργειας και επιπέδου φόρτισης, αλλά και ο προγραμματισμός της φόρτισης σε χρονικές περιόδους που εξυπηρετούν τις ανάγκες του χρήστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Volvo Experience σημαίνει απροβλημάτιστη σχέση με το αυτοκίνητο, ξεκινώντας από την 5ετή Εγγύηση που συνοδεύει κάθε μοντέλο της μάρκας, αλλά και το μοναδικό πρόγραμμα Εγγύησης Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ´όρου Ζώης. Το πρόγραμμα αφορά κάθε Γνήσιο Ανταλλακτικό, εκτός των αναλώσιμων, το οποίο αγοράζεται και τοποθετείται σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo. Η εγγύηση καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικού όσες φορές και αν χρειαστεί αντικατάστασή του λόγω εργοστασιακού ελαττώματος.

Η απαράμιλλη αίσθηση σιγουριάς που αισθάνονται οι κάτοχοι Volvo ενισχύεται όταν έρχονται σε επαφή με το Γνήσιο Service της εταιρείας που σέβεται το χρόνο του πελάτη, απλοποιώντας όλα τα στάδια της διαδικασίας. Από την κορυφαία φροντίδα για το αυτοκίνητο, έως την παροχή εναλλακτικού μέσου μεταφοράς στον πελάτη και την υπηρεσία παραλαβής – παράδοσης, η συντήρηση και η επισκευή ενός Volvo είναι απρόσκοπτη και εύκολη. Φυσικά, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς της Volvo, αλλά και καινοτομίες της εταιρείας όπως ο πρωτοποριακός θεσμός του Προσωπικού Συμβούλου Service, ο οποίος αναλαμβάνει αποκλειστικά τον πελάτη, φροντίζοντας για την εξυπηρέτηση και την ενημέρωσή του σε οτιδήποτε σχετίζεται με το αυτοκίνητό του.

Η αποτελεσματική υπηρεσία οδικής βοήθειας έκτακτης ανάγκης, αλλά και η δυνατότητα που παρέχεται στον πελάτη να επιλέξει ένα Πρόγραμμα Συντήρησης 5ετούς διάρκειας, εξασφαλίζοντας επιπρόσθετη ασφάλεια και σιγουριά, ολοκληρώνουν ένα πλέγμα υπηρεσιών και παροχών που αγκαλιάζει τη σχέση του χρήστη με το αυτοκίνητο σε όλο το εύρος της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δείτε την εμπειρία Volvo εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης