Ήταν όλοι εκεί. Από τον ισχυρό άνδρα του ομίλου PSA Peugeot Citroen στον οποίο ανήκει η Opel έως τον επικεφαλής της γερμανικής φίρμας και τον βασιλιά της Ισπανίας, Φίλιππο ΣΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εργοστάσιο του ομίλου στη Σαραγόσα είχε μετατραπεί σε φρούριο προκειμένου να υποδεχθεί τους επίτιμους προσκεκλημένους. Ο Carlos Tavares, πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου του PSA Group, ο Michael Lohscheller, CEO της Opel, και οι εργαζόμενοι καλωσόρισαν τον βασιλιά στις εγκαταστάσεις, στο πλαίσιο της έναρξης της παραγωγής του best seller μοντέλου.

Το καινούργιο Corsa προσφέρεται τόσο με συμβατικούς κινητήρες όσο και ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο, με την έκδοση EV να αναμένεται στην αγορά στις αρχές του 2020. Οι απλές εκδόσεις είναι ήδη διαθέσιμες προς παραγγελία στη χώρα μας, με τις τιμές να ξεκινούν από 13.580 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκτη του γενιά, το γερμανικό supermini είναι πιο μοντέρνο, αποδοτικό, δυναμικό και ελκυστικό. Επίσης, είναι από τα πιο αεροδυναμικά μοντέλα της κατηγορίας και αρκετά ελαφρύ, στοιχεία που ωφελούν σημαντικά την οδική συμπεριφορά, την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2.

Διαβάστε επίσης: Οι τιμές του νέου Opel Corsa στην Ελλάδα

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης