Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει η BMW στη σύγχρονη ιστορία της. Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και εξοπλίζεται με πολυτελή αξεσουάρ, που αναδεικνύουν το στιλ και την κομψότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να τονίσει την ιδιαιτερότητα του i8, η γερμανική εταιρεία συνεργάστηκε με έναν από τους πιο διάσημους σχεδιαστικούς οίκους. Ζήτησε λοιπόν, από τη Louis Vuitton να δημιουργήσει μια σειρά αποσκευών, που συνδυάζονται με το αυτοκίνητο και διακρίνονται για το υπέροχο design και την αποκλειστικότητα.

Η σειρά, περιλαμβάνει δύο ταξιδιωτικούς σάκους σε διαφορετικό μέγεθος, μια ειδική θήκη για ρούχα και μια τσάντα εργασίας. Οι αποσκευές χαρακτηρίζονται από το κλασικό καρό σχεδιασμό «Damier» και τη χαραγμένη μέσω λέιζερ υπογραφή Louis Vuitton. Οι χειρολαβές των τσαντών κατασκευάζονται από βαμμένο φυσικό δέρμα και όλα τα είδη φέρουν δερμάτινα ταμπελάκια για αποκλειστική χάραξη ονοματεπώνυμου, μαζί με το διάσημο λουκέτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αποκλειστικές αποσκευές εφαρμόζουν άριστα στο BMW i8. Η «Weekender GM i8», που φέρει χειρολαβές και ιμάντες ώμου είναι ειδικά σχεδιασμένη για το χώρο αποσκευών, ενώ η «Garment Bag i8», είναι ιδανική για το πίσω ράφι. Επιπρόσθετα, η ανθεκτική, σκληρή «Business Case i8», είναι κομμένη και ραμμένη στο σχήμα των πίσω καθισμάτων, ενώ η μικρή «Weekender PM i8», είναι σχεδιασμένη για να τοποθετείται πάνω στη βαλίτσα.

Η σειρά αποσκευών Louis Vuitton θα διατίθεται κατόπιν παραγγελίας σε επίλεκτα καταστήματα Louis Vuitton σε όλο τον κόσμο (Μόναχο, Μιλάνο, Λονδίνο, Παρίσι, Μόσχα, Ντουμπάι, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες), από την 1η Απριλίου 2014.
            

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης