Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ένας θυμωμένος επισκέπτης ξενοδοχείου στη Σαγκάη, έχασε εντελώς την ψυχραιμία του το πρωί της 10ης Ιανουαρίου και εισέβαλε με το Audi A5 του, μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο του περιστατικού έγινε viral στη κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibo, με τα περισσότερα πλάνα να είναι από τα κινητά των παρευρισκομένων. Μετά τη στάση του οχήματος στην άκρη του λόμπι, κάποιοι από τους ανθρώπους προσπάθησαν να απομακρύνουν τον οδηγό από το αυτοκίνητο. Με τις πόρτες όμως κλειδωμένες και την οροφή του αυτοκινήτου κλειστή, δεν μπόρεσαν να μπουν μέσα και ο οδηγός έβαλε το αυτοκίνητο στην όπισθεν και προσπάθησε να βγει από το λόμπι.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό, αλλά διακρίνονται άνθρωποι να προσπαθούν να τρέξουν μακριά από το αυτοκίνητο καθώς κινείται γύρω από τη μεγάλη είσοδο του ξενοδοχείου. Η αστυνομία είπε ότι ο οδηγός, ένας 28χρονος που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Chen, είχε τεθεί υπό κράτηση.

 

Η αιτία για τον απόλυτο χαμό;
Ο οδηγός είχε εμπλακεί σε διαμάχη με το προσωπικό του ξενοδοχείου λίγο πριν το συμβάν. Η λογομαχία αφορούσε τον χαμένο φορητό υπολογιστή του, ο οποίος αργότερα βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο.
Αν και δεν είναι σαφές ποιες συνέπειες αντιμετωπίζει ο οδηγός για τις ενέργειές του, φαίνεται πιθανό ότι θα είναι σοβαρές αφού, τουλάχιστον, κατέστρεψε πολλά περιουσιακά στοιχεία και, στη χειρότερη, έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή πολλών ανθρώπων.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης