Σε μια ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε η General Motors, όταν ένας δημοσιογράφος τράκαρε την καινούργια Chevrolet Camaro κατά την διάρκεια ενός event.

Η αμερικανική εταιρεία είχε προσκαλέσει ορισμένους εκπροσώπους του Τύπου από όλο τον κόσμο, προκειμένου να οδηγήσουν το νέο sportcar στην πίστα. Τα αυτοκίνητα ήταν καμουφλαρισμένα, καθώς η εκδήλωση έγινε πριν την επίσημη αποκάλυψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μικρό γκρουπ των συντακτών ήταν και ο Patrick George του αμερικανικού «Jalopnik». Ο συγκεκριμένος κύριος είναι ένας από τους πιο έμπειρους του χώρου, έχοντας οδηγήσει ορισμένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου και συμμετάσχει σε αμέτρητες παρόμοιες παρουσιάσεις.

Παρά την εμπειρία του ωστόσο, σε μια στροφή της πίστας και ενώ μιλούσε στην κάμερα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στις προστατευτικές μπάρες. Ο ίδιος, εμφανώς στεναχωρημένος ζήτησε αμέσως συγνώμη από τους ανθρώπους της GM για τη ζημιά που προκάλεσε, αναγνωρίζοντας το λάθος του.

Η εταιρεία αντί να δεχθεί την συγνώμη του Patrick George, του ζήτησε να αποχωρήσει αμέσως από το χώρο, προκαλώντας την έκπληξη όλων των συναδέλφων του. Η κίνηση μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον αντιεπαγγελματική και δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με το προφίλ μια μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλλον όμως του την είχαν στημένη, καθώς ήταν ο μοναδικός που είχε δημοσιεύσει τις προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Camaro, μια ημέρα πριν τα ανακοινώσει η Chevrolet.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης