Σε λιγότερο από δύο μήνες και πιο συγκεκριμένα στις 8 Μαΐου θα ανοίξουν οι παραγγελίες του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της γερμανικής μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής πωλήσεων της VW, Jurgen Stackmann, οι πελάτες θα έχουν το δικαίωμα να προκαταβάλουν ένα ποσό και να εξασφαλίσουν το δικαίωμα να είναι μεταξύ των πρώτων που θα παραλάβουν το αυτοκίνητο.

Η κατασκευή του ηλεκτρικού hatchback θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο και οι παραδόσεις προγραμματίζονται για τις αρχές του 2020. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η παραγωγή του πρώτου έτους θα έχει κάνει sold out πριν από το ντεμπούτο του μοντέλου, στο σαλόνι της Φρανκφούρτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι το ID Neo ανήκει στην κατηγορία των μικρομεσαίων πεντάθυρων και βασίζεται στην προσαρμόσιμη πλατφόρμα Modular Electric Drive (MEB) του ομίλου. Έχει τις ίδιες διαστάσεις με το Golf και θα αποτελέσει μια εναλλακτική πρόταση για όσους επιθυμούν ένα όχημα απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, με μηδενική κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.

Ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής, όπως αυτόνομη οδήγηση, νέας γενιάς head up display, αυτόματα προσαρμοζόμενο τιμόνι, υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας και πολλά ακόμη. Θα προσφέρεται με τρεις διαφορετικές μπαταρίες, εξασφαλίζοντας αυτονομία από 320 έως 550 χιλιόμετρα. Όσο για την τιμή, δεν θα υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης