Παρότι τα εργοστάσια είναι κλειστά και η παραγωγή έχει διακοπεί προσωρινά λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Ford έχει έτοιμο το πλάνο της εμπορικής πορείας του ηλεκτροκίνητου sport SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε από αντιπρόσωπο της εταιρείας και αναρτήθηκε σε φόρουμ φίλων της «μπλε οβάλ» φίρμας, η Mustang Mach-E θα είναι διαθέσιμη προς παραγγελία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού από τις 11 Μαΐου.

Βέβαια, η Ford δέχεται κρατήσεις για το αυτοκίνητο από τα τέλη του περασμένου χρόνου. Αρκετοί πελάτες έχουν προκαταβάλλει το ποσό των 500 δολαρίων που απαιτούνταν προκειμένου να λάβουν σειρά προτεραιότητας κατά την έναρξη των παραδόσεων του ηλεκτρικού SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση που κάποιος δεν επιθυμεί να αποκτήσει τελικά το ηλεκτρικό SUV, τότε θα λάβει πίσω τα 500$. Μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 32.000 υποψήφιοι αγοραστές έχουν συμπληρώσει το έγγραφο κράτησης. Μένει να δούμε πόσοι θα ολοκληρώσουν την παραγγελία.

H Ford Mustang Mach-E προσφέρεται σε πέντε εκδόσεις, με τη βασική Select να κοστίζει $43.895, την Premium $50.600 δολάρια, την California Route 1 $52.400 δολάρια, την First Edition $59.900 δολάρια και την GT $60.500 δολάρια. Είναι διαθέσιμη με μπαταρία χωρητικότητα 75,7 kWh ή 98,8 kWh και η αυτονομία κυμαίνεται από 37 έως 600 χιλιόμετρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης