Έπειτα από τέσσερα χρόνια κυκλοφορίας στην αγορά, ήρθε η ώρα της ανανέωσης για το επταθέσιο πολυμορφικό υβριδικό μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ανανεωμένο Toyota Prius+ απέκτησε νέα μάσκα, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και φώτα LED με λειτουργίας ημέρας, με το πίσω τμήμα να περιλαμβάνει καινούργια φωτιστικά σώματα και διαχύτη στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

Επίσης, προστέθηκαν δύο χρώματα για το εξωτερικό αμάξωμα, με τις αλλαγές στο εσωτερικό να αφορούν το ασημί και χρωμιωμένο φινίρισμα στους αεραγωγούς και τις πόρτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον πίνακα οργάνων που βρίσκεται στο μέσο του ταμπλό, τοποθετήθηκε μια οθόνη TFT 4,2 ιντσών, μέσω της οποίας προβάλλονται όλες οι πληροφορίες, ενώ προαιρετικά υπάρχει και μια μεγαλύτερη οθόνη 6,1 ιντσών με καλύτερη ανάλυση. Φυσικά, από τον εξοπλισμό δεν θα μπορούσε να λείπει το σύστημα πολυμέσων Toyota Touch με κάμερα οπισθοπορείας και τεχνολογία MirrorLink, ούτε το Intelligent Park Assist.

Το υβριδικό σύστημα αποτελείται από τον βενζινοκινητήρα 1.8 λίτρου και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με τη συνδυαστική ισχύ να φθάνει τους 136 ίππους. Οι εκπομπές ρύπων είναι στα 96 γρ./χλμ. και η μέση κατανάλωση καυσίμου στα 4,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης