Οι φήμες περί δημιουργίας μιας καυτής» έκδοσης του δημοφιλούς supermini επιβεβαιώθηκαν απόλυτα, με την Toyota να δίνει στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία.

Η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε πως το κορυφαίο Yaris θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο, οπότε και θα αποκαλυφθούν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε τρίθυρο αμάξωμα και θα τροφοδοτείται από ένα βενζινοκινητήρα απόδοσης 210 ίππων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Toyota δεν θέλησε να πει τίποτα περισσότερο, ωστόσο όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα τετρακύλινδρο 1.6 Turbo. Το όχημα είναι πλήρως αναβαθμισμένο από αισθητικής πλευράς, περιλαμβάνοντας σπορ bodykit, μεγαλύτερους προφυλακτήρες, αεροδυναμικά βοηθήματα, κεντρική απόληξη της εξάτμισης, μεγαλύτερες ζάντες, διαχύτη και σταθερή πίσω πτέρυγα.

Βελτιώσεις έχουν γίνει σε όλα τα μηχανικά μέρη, από το σύστημα διεύθυνσης, έως τις αναρτήσεις, τα φρένα και το πλαίσιο, προς όφελος της δυναμικής οδικής συμπεριφοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης