Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το ηλεκτρικό και σχεδιαστικά μοναδικό van της VW ID.Buzz, βρίσκεται στις αγορές από τις αρχές Ιουνίου του τρέχοντος έτους και ήδη απολαμβάνει τεράστια αποδοχή από τον κόσμο. Η πλατφόρμα που «πατάει» το μοντέλο, επιτρέπει στους μηχανικούς να διεξάγουν αρκετές τροποποιήσεις και να δώσουν διαφορετικά χαρακτηριστικά κατά παραγγελία και περίσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρία προετοιμάζεται για την έκθεση IAA Transportation 2022 και στο πλαίσιο αυτής έχει ήδη ετοιμάσει μία έκδοση ασθενοφόρου για το ηλεκτρικό van της. Έτσι όπως απεικονίζεται και στις φωτογραφίες, η εξωτερική εμφάνιση έχει αλλάξει ώστε να θυμίζει ασθενοφόρο, υπάρχει LED φωτιζόμενη μπάρα και αρκετά διακριτικά ανακλαστικά για κάθε κλήση έκτακτης ανάγκης.

Το ηλεκτρικό ID.Buzz κινείται αμιγώς ηλεκτρικά έχοντας μία μπαταρία 77 kWh που μεταφέρει ενέργεια στους μπροστινούς τροχούς, προσφέροντας συνολική αυτονομία που ξεπερνά τα 413 χλμ. Αυτό που αναμένεται με ενδιαφέρον, είναι η εικόνα του εσωτερικού, από το οποίο η εταιρία δεν έχει δημοσιεύσει κανένα στοιχείο, όμως πιθανότατα θα είναι πλήρως εξοπλισμένο, όπως ένα κανονικό ασθενοφόρο.

Η εν λόγω έκθεση αυτοκινήτου IAA Transportation 2022 ανοίγει αύριο τις πύλες της και για πέντε συνολικά ημέρες, με την VW αλλά και άλλες εταιρίες να έχουν ετοιμάσει ιδιαίτερα concept αλλά και ειδικές εκδόσεις των μοντέλων τους.  
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης