Ένα υπέροχο van, με αγωνιστικά χρώματα και προδιαγραφές που συναρπάζουν, δημιούργησε η Hyundai Αυστραλίας σε συνεργασία με τους μηχανικούς της N Performance.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωτοποριακό αυτό όχημα ονομάζεται iMax N Drift Bus. Τροφοδοτείται από τον V6 3,5 twin turbo κινητήρα απόδοσης 402 ίππων και 555 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

Φέρει σπορ πακέτο το οποίο περιλαμβάνει αεροδυναμικά βοηθήματα, ζάντες 19 ιντσών, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, φρένα N με κόκκινες δαγκάνες και βελτιωμένο πλαίσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εμπρός καθίσματα προέρχονται από την N Performance, με τις επιφάνειες της καμπίνας να καλύπτονται από επενδύσεις N suede και δέρμα. Στο εσωτερικό μπορούν να φιλοξενηθούν έως οκτώ επιβάτες, με τα 0-100 να έρχονται σε 5 δευτερόλεπτα.

Είναι στημένο για ατελείωτο drift, με τον οδηγό να μπαίνει στην πίστα μαζί με όλο το πλήρωμα (pit crew). Φυσικά, το iMax N Drift Bus δεν πρόκειται να περάσει στην παραγωγή. Θα παραμείνει ως concept, λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες επιδείξεις.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης