Του Λουκά Παπαλάμπρου

Στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων ανά την ελληνική επικράτεια θα βρίσκεται τον Οκτώβριο. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν δει το αυτοκίνητο μόνο από φωτογραφίες. Παρ΄όλα αυτά, οι παραγγελίες ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα στελέχη της Toyota Ελλάς, μέχρι στιγμής πάνω από 1.600 άνθρωποι έχουν παραγγείλει το νέο Yaris Cross. Η παραγωγή έχει κλείσει για όλο το 2021, κάτι που σημαίνει, πως όποιος αποφασίσει να το αγοράσει τώρα, θα το παραλάβει από τον επόμενο χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ολοκαίνουριο compact SUV της ιαπωνικής φίρμας προφανώς και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των οδηγών. Οι ανταγωνιστικές τιμές του, σε συνδυασμό με τον πολυτάλαντο χαρακτήρα του, τα αποδοτικά σύνολα, την ύπαρξη τετρακίνησης, το προηγμένο σύστημα πολυμέσων και των χώρων στο εσωτερικό, αποτελούν εχέγγυα επιτυχίας.

Οι τιμές του αυτοκινήτου στη χώρα μας ξεκινούν από 17.470 ευρώ για τη βασική έκδοση με τον 1.500άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα των 125 ίππων και από 20.320 ευρώ για το υβριδικό με τους 116 ίππους. Η τετρακίνητη εκδοχή έχει τιμή εκκίνησης τα 26.070 ευρώ.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η υβριδική έκδοση, η οποία και καλύπτει σχεδόν των 70% των παραγγελιών, όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της εταιρείας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το νέο Toyota Yaris Cross μπορεί να γράψει ιστορία

Πόσο κοστίζει το Toyota RAV4 Plug-in Hybrid στην Ελλάδα;

Τι ελαστικά φοράει το νέο Toyota Yaris Cross;

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης