Του Λουκά Παπαλάμπρου

Την πιο δυναμική και ιδιαίτερη έκδοση του best seller αγροτικού μοντέλου της γκάμας της δημιούργησε η ιαπωνική φίρμα σε συνεργασία με το αγωνιστικό τμήμα Gazoo Racing.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εκπληκτικό αυτό pick-up έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Σάο Πάολο στη Βραζιλία και όπως ανέφερε η Toyota θα περάσει στην παραγωγή. Συνολικά θα κατασκευαστούν 420 μονάδες αλλά δεν γνωρίζουμε σε ποιες χώρες θα είναι διαθέσιμο και σε ποια τιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πλήρης ονομασία του είναι Hilux GR Sport, με την εταιρεία να κάνει λόγο για ένα απολαυστικό ελαφρύ επαγγελματικό όχημα. Φέρει σπορ bodykit, επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, σπόιλερ, ματ λεπτομέρειες, αλουμινένια διακοσμητικά, ζάντες 17 ιντσών και φυσικά τα χρώματα της Gazoo Racing.

Στην καμπίνα έχουν τοποθετηθεί δερμάτινα καθίσματα με την υπογραφή GR Sport, σπορ τιμόνι και μία πλακέτα όπου αναγράφεται το λογότυπο της έκδοσης και ο αριθμός παραγωγής.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 2,8 diesel κινητήρας απόδοσης 177 ίππων και 450 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, σύστημα τετρακίνησης και μπλοκέ διαφορικό. Το τιμόνι είναι πιο σκληρό σε αίσθηση και οι αναρτήσεις έχουν ρυθμιστεί προς όφελος της δυναμικής συμπεριφοράς στην άσφαλτο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης