Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η ιαπωνική εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα του δημοφιλούς υβριδικού μοντέλου με μια νέα έκδοση που διακρίνεται για τα σπορτίφ χαρακτηριστικά και τη δυναμική εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το C-HR GR Sport, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τον Ιανουάριο του 2021. Το αυτοκίνητο φέρει μεγαλύτερους προφυλακτήρες, νέα γρίλια στη μάσκα, σπόιλερ, φιμέ πίσω κρύσταλλα κι έναν διακριτικό διαχύτη. Πατάει σε ζάντες 19 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 225/45 και θα προσφέρεται σε εννέα αποχρώσεις με διαφορετικού χρώματος οροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί σπορ καθίσματα, νέες ταπετσαρίες σε δέρμα ή ύφασμα με κόκκινη ή γκρι ραφή, επενδύσεις alcantara και το λογότυπο GR.

Ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας από LED φώτα, έως ηλεκτρικά και θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, ηχοσύστημα της JBL, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών στο κέντρο το ταμπλό και την πιο πρόσφατη εκδοχή του πακέτου τεχνολογιών υποβοήθησης του οδηγού (Toyota Safety Sense).

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, με το υβριδικό σύνολο των 122 ίππων να διακρίνεται για τη χαμηλή κατανάλωση και τις περιορισμένες εκπομπές ρύπων. Ανάρτηση και τιμόνι έχουν επαναρυθμιστεί προς όφελος της δυναμικής οδικής συμπεριφοράς.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης